tag:blogger.com,1999:blog-808242726788438646.post8930124821170066896..comments2023-07-28T03:24:35.349-07:00Comments on Mania Gotowania: Najlepsza szarlotka z bezą i kruszonkąUnknownnoreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-808242726788438646.post-41286992576339263172015-02-17T16:43:45.150-08:002015-02-17T16:43:45.150-08:00Bardzo dobre ciasto . Na poczatku wydawalo mi sie ...Bardzo dobre ciasto . Na poczatku wydawalo mi sie ze ciasto jest za suche (za duzo maki) ale dodalam jedno zoltko wiecej i uformowalam w kilka kul wlozylam do lodowki a potem recznie wykleilam blache(nie walkowalam ciasta). Ciasto wyszlo rewelacyjne ! Cieple znikalo z blachy :)<br />DZiekuje za super przepis!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-808242726788438646.post-87988175005753222572015-01-31T22:54:01.881-08:002015-01-31T22:54:01.881-08:00Bardzo dobre ciasto.Robie podobnie tylko do ciasta...Bardzo dobre ciasto.Robie podobnie tylko do ciasta dodaje jednak 1 szklanke cukru jest lepsze.No i ścieram jabłka na drobnych oczkach bo u mnie nie lubia duzych kawałków..Polecam robie wg takiego przepisu od wielu lat.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-808242726788438646.post-85205042842333819042015-01-13T01:31:25.302-08:002015-01-13T01:31:25.302-08:00Mąkę do bezy dodaje się często, dzięki niej beza u...Mąkę do bezy dodaje się często, dzięki niej beza uzyskuje grubszą i twardszą warstwę zewnętrzną, co przy tym akurat cieście pomaga, bo jest w stanie "udźwignąć wierzchnią warstwę ciasta. Można oczywiście ją pominąć albo zmniejszyć ilość. <br />Ciasto z tych proporcji mi zawsze wychodzi więc nie zgodzę się że mąki jest za dużo. Może miałaś małe jajka dlatego tak wyszło.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08982207681771266631noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-808242726788438646.post-44308723434329691222015-01-11T11:35:46.407-08:002015-01-11T11:35:46.407-08:00Zaufałam i zmarnowałam produkty!
za dużo mąki w st...Zaufałam i zmarnowałam produkty!<br />za dużo mąki w stosunku do reszty... ciasto nie słodkie do tego maka do białek niesmaczne!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-808242726788438646.post-37056129037786661832013-05-12T08:02:39.846-07:002013-05-12T08:02:39.846-07:00Duża ilość jabłek to podstawa! Bardzo zachęcająco ...Duża ilość jabłek to podstawa! Bardzo zachęcająco wygląda :)Martahttps://www.blogger.com/profile/06491895531830688231noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-808242726788438646.post-47530615138266712822013-05-12T03:29:31.971-07:002013-05-12T03:29:31.971-07:00Wygląda fenomenalnie, lubię takie duże kawałki jab...Wygląda fenomenalnie, lubię takie duże kawałki jabłek w szarlotce:)madlene17https://www.blogger.com/profile/00697457423672423873noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-808242726788438646.post-85547638526156401612013-05-12T01:59:49.323-07:002013-05-12T01:59:49.323-07:00Moja babcia robi podobnie, po prostu pycha :)Moja babcia robi podobnie, po prostu pycha :)Jhttps://www.blogger.com/profile/12002435768982136153noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-808242726788438646.post-64162919664578492262013-05-11T23:13:38.861-07:002013-05-11T23:13:38.861-07:00Smacznie wygląda. :) Uwielbiam szarlotkę! Też u mn...Smacznie wygląda. :) Uwielbiam szarlotkę! Też u mnie niedawno gościła. Inspirowane Smakiemhttp://www.inspirowanesmakiem.plnoreply@blogger.com